BRUG HOVEDET, SPAR MED LED PÆREN
www.NettoLED.dk

Maritim Consultants AS driver et rådgivning i transport, bil, båd, landbrug, skibe og offshore platforme med fokus på de problemer, som Diesel.

Virksomheden har udviklet Bio Protect 2 mod dieseldyr. Denne velkendte produktet har været på markedet siden 1985 og har vist sig meget effektiv i bekæmpelsen af svampeangreb. Bio Protect 2 er registreret og godkendt i NEMS database for offshore kemikalier.

Den store ekspertise, at virksomheden har opbygget på dette område er kommet til stor gavn for havmiljøet, offshore rigge, shipping og transportindustrien. Maritim Consultants AS anbefaler forebyggelse af dieseldyr og / eller test regelmæssigt med en dieseldyr test. Bio Protect 2 og dieseldyr test kan købes i vores butik eller send os en e-mail.

Virksomheden har også udviklet et produkt kaldet Bio-Kraft, desinfektion i fiskeindustrien, akvakultur, etc. og forebyggelse af forurening, alger mv i havvand systemet ombord i både.

Maritim Consultants AS bærer ATP målinger af bakterier i olieprodukter, hvor resultatet er det samme. ATP giver en nøjagtig beskrivelse af bakterier niveau. Dette kan bruges i olieprodukter, drikkevand og meget mere. Maritim Consultants AS forhandler ATP test udstyr.

                   Alle priser er Incl Moms.              leverings tid 1-2 Dage.            Bedst i test, noget der bare virker.                            

Webshop fra e-hjemmeside.dk